top of page
achtergrond-verloopkleur.png

Quantum Hypnose

Door  middel van deze hypnose sessie kan jij met de beste en krachtigste  versie van jezelf in contact komen. Deze krachtige beste versie van jou  heeft alle uitdagingen in het leven al overwonnen en kan jou helpen of  de kwaliteiten geven die je nodig hebt op je reis. Je gaat met een op  jouw sessie aangepaste intentie in een diepe ontspanning, trance oftewel  hypnose. Je Hogere Zelf of Quantum Zelf laat je scènes zien met een  boodschap of kan via jouw stem praten en je vragen beantwoorden.

Quantum en Wetenschap

Quantum Wetenschap opent deuren die nooit meer dicht gaan (dat wil je  ook niet). Volgens de Quantum Wetenschap zijn er een oneindig aantal  parallelle tijdslijnen, in plaats van één, wat de meeste mensen wel  denken. Op die andere tijdlijnen leiden andere versies van jou,  variaties van jouw leven. Variaties waarin je andere vaardigheden hebt  ontwikkeld, succesvoller bent, gelukkiger of financieel onafhankelijk.  Die noemen wij jouw Quantum Zelf(ven).


Deuren die opengaan

Deuren naar oneindige mogelijkheden van het Multiversum en de  krachtigste versie van jezelf worden met een Quantum Tijdlijn Sprong  geopend. Je gaat ontdekken dat je een 5-dimensionaal onsterfelijk  multidimensionaal wezen bent. Deze kan zoveel meer dan jij je kan  voorstellen. Ergens in de oneindige uitgestrektheid van tijd en ruimte  is een andere versie van jou die alle hartenwensen heeft gerealiseerd.

Je denkt waarschijnlijk dat dit allemaal fantasie is, maar wat als  alles wat je wenst al bestaat? Wat als er een methode is om dat leven  moeiteloos aan te trekken? Misschien droomde je als kind dat je  danseres, piloot of arts zou worden. Wat is er van die dromen  terechtgekomen? Leef je je droom? Weet je waarom je op aarde bent?

Wat als één van je andere variaties andere beslissingen heeft genomen  en nu een leven ervaart waar jij naar verlangt? Stel je voor dat er  ergens in één van deze parallelle universa een andere jij wél datgene  gevonden heeft in die partner waar jij al zo lang naar op zoek bent. Of  dat er al een andere versie van jou is die financieel onafhankelijk is  of een succesvolle auteur, topcoach of trainer is. Hoe zou je dat naar  je toe kunnen trekken? Wat als ik je zou vertellen dat het niet alleen  mogelijk is, maar ook heel gemakkelijk, door het maken van een Quantum  Tijdlijn Sprong?

achtergrond-verloopkleur.png
achtergrond-verloopkleur.png
bottom of page