achtergrond-verloopkleur.png

Opleidingen en Workshops

One day Retreat: In jouw element

Merk je dat je iedere keer tegen dezelfde issues aanloopt? Dat er een patroon is ontstaan? Waarbij je weinig zelfvertrouwen hebt, of maar niet weet welke richting je op wilt met jouw leven, ergens veel emotie op hebt zitten, of “verkeerde” mensen aantrekt?


Of misschien herken je het dat jouw business maar niet stroomt op een bepaald vlak, of ervaar je problemen in jouw gezinssituatie?


Tijdens deze dag krijg je niet alleen inzicht in jouw blokkade, er gaat ook echt iets veranderen in jouw systeem waardoor de blokkade getransformeerd wordt. Hierdoor zul je zelf anders gaan reageren, een andere aantrekkingskracht krijgen, beter in je kracht staan of meer klanten krijgen in jouw business.

Opleiding Holistische EMDR

Tijdens deze cursus leer je niet alleen de  tools van de Holistische EMDR, maar krijg je ook direct de verdieping zodat je na deze dagen met een goed gevulde toolbox aan de slag kunt in jouw eigen praktijk. Je krijgt van tevoren een online reader met achtergrondinformatie over de verschillende types trauma (type 1 en complex) en hoe dit werkt bij Holistische EMDR. Voor beide soorten behandelingen, krijg je alle protocollen zodat je eerst stap voor stap deze mooie tool kunt gaan aanleren. Als je dit goed in de vingers hebt, ga je ook leren om vanuit de reis die ontstaat bij een behandeling, te gaan voelen waar je op dat moment het beste mee verder kunt gaan bij een client. Je krijgt eerst de theorie, daarna zie je een complete sessie gegeven door Katja en ga je de volgende dag direct zelf aan de slag om een Holistische EMDR sessie te geven en een sessie te ontvangen van een medecursist, onder begeleiding. Ik werk met kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers, waardoor er alle tijd en ruimte is voor jou. Na de eerste twee aaneengesloten cursusdagen, ga je aan de slag met 3 oefen cliënten. Je maakt hiervan verslagen en krijgt feedback die ook besproken wordt op de volgende cursusdag. De overige cursusdagen worden hieronder uitgebreid besproken. Tijdens al deze dagen leer je vanuit kijken, voelen, ervaren, leren, verbinden en vooral vertrouwen. Na deze 5 dagen krijg je een diploma waarbij je deze prachtige tool direct kunt gaan toepassen in jouw praktijk.

Opleiding Holistische EMDR op Ibiza


Tijdens deze opleiding leer je niet alleen de  tools van de Holistische EMDR, maar krijg je ook direct de verdieping zodat je na deze dagen met een goed gevulde toolbox aan de slag kunt in jouw eigen praktijk. Je krijgt van tevoren een online reader met achtergrondinformatie over de verschillende types trauma (type 1 en complex) en hoe dit werkt bij Holistische EMDR. Voor beide soorten behandelingen, krijg je alle protocollen zodat je eerst stap voor stap deze mooie tool kunt gaan aanleren.