achtergrond-verloopkleur.png

Opleidingen en Workshops

Gratis opstelling online 23 mei om 19:30

Tijdens deze online opstelling kun je of representant zijn of de vragensteller. Ik leg uit hoe een opstelling werkt waarbij we 1 of meerdere (afhankelijk van de duur) opstellingen gaan doen. Het kan zijn dat je ergens tegenaan loopt in jouw praktijk of prive. Door dit op te stellen en er het licht op te laten schijnen, kan er beweging komen in deze situatie. Als er meerdere mensen zijn die een vraag hebben, kies ik op gevoel iemand uit.

One day Retreat: In jouw element

Merk je dat je iedere keer tegen dezelfde issues aanloopt? Dat er een patroon is ontstaan? Waarbij je weinig zelfvertrouwen hebt, of maar niet weet welke richting je op wilt met jouw leven, ergens veel emotie op hebt zitten, of “verkeerde” mensen aantrekt?


Of misschien herken je het dat jouw business maar niet stroomt op een bepaald vlak, of ervaar je problemen in jouw gezinssituatie?


Tijdens deze dag krijg je niet alleen inzicht in jouw blokkade, er gaat ook echt iets veranderen in jouw systeem waardoor de blokkade getransformeerd wordt. Hierdoor zul je zelf anders gaan reageren, een andere aantrekkingskracht krijgen, beter in je kracht staan of meer klanten krijgen in jouw business.

Open je hart en laat los Special

Waar wil jij je hart voor open? En wat komt steeds weer terug in je leven en wil je graag loslaten? Tijdens deze middag nemen we je op een zachte liefdevolle manier mee om jezelf met behulp van yoga, meditatie, cacao en essentiële oliën te ontspannen en je hart te openen zodat je je kunt openstellen om iets te gaan transformeren door middel van EFT.

Opfrisdag en spelen met Holistische EMDR

Spelen met  Holistische EMDR

Misschien heb je een tijd geleden de cursus gedaan en is alle informatie wat weg gezakt. Of ben je er niet aan toegekomen om het regelmatig te gebruiken in de praktijk. Of heb je zin om een dag te spelen met andere therapeuten waarbij je wat dingen kunt uitproberen. Leren van en met elkaar.


Opleiding Holistische EMDR

Tijdens deze cursus leer je niet alleen de  tools van de Holistische EMDR, maar krijg je ook direct de verdieping zodat je na deze dagen met een goed gevulde toolbox aan de slag kunt in jouw eigen praktijk. Je krijgt van tevoren een online reader met achtergrondinformatie over de verschillende types trauma (type 1 en complex) en hoe dit werkt bij Holistische EMDR. Voor beide soorten behandelingen, krijg je alle protocollen zodat je eerst stap voor stap deze mooie tool kunt gaan aanleren. Als je dit goed in de vingers hebt, ga je ook leren om vanuit de reis die ontstaat bij een behandeling, te gaan voelen waar je op dat moment het beste mee verder kunt gaan bij een client. Je krijgt eerst de theorie, daarna zie je een complete sessie gegeven door Katja en ga je de volgende dag direct zelf aan de slag om een Holistische EMDR sessie te geven en een sessie te ontvangen van een medecursist, onder begeleiding. Ik werk met kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers, waardoor er alle tijd en ruimte is voor jou. Na de eerste twee aaneengesloten cursusdagen, ga je aan de slag met 3 oefen cliënten. Je maakt hiervan verslagen en krijgt feedback die ook besproken wordt op de volgende cursusdag. De overige cursusdagen worden hieronder uitgebreid besproken. Tijdens al deze dagen leer je vanuit kijken, voelen, ervaren, leren, verbinden en vooral vertrouwen. Na deze 5 dagen krijg je een diploma waarbij je deze prachtige tool direct kunt gaan toepassen in jouw praktijk.