top of page
Katja-groot3.png
achtergrond-verloopkleur.png
vuur.png

"What you fear the most, holds the key to your personal freedom"

Dit ben ik

Katja Vonk

Twintig jaar heb ik vol passie voor de klas gestaan. Op de basisschool heb ik aan alle leeftijden les mogen geven. Daar heb ik enorm van genoten. Het afstemmen op een kind gaat zo natuurlijk; ze zijn gemakkelijk te bereiken in hun kern Helaas heb ik het op persoonlijk vlak in die jaren vaak moeilijk gehad doordat ik verschillende depressieve periodes heb gehad. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg als patiënt.

Ruim twintig jaar heb ik geworsteld met een PTSS, en andere trauma’s. Ik heb veel verschillende stickers opgeplakt gekregen. Geen enkele therapie of medicatie hielp mij verder, de artsen waren radeloos. Totdat ik kennis maakte met de MEE therapie (Multi Energetische Essentie Therapie) en de holistische EMDR therapie. Eindelijk hulp waarbij ik diep in mijzelf dook en de trauma’s op kon lossen door zelf mijn verantwoordelijkheid te kunnen nemen, in plaats van afhankelijk te zijn van artsen en medicatie. Al was de therapie soms zeer heftig, het is mij gelukt om tot mijn kern te komen en mijzelf te helen. Van denken, praten en medicatie naar voelen in mijn lichaam! Mijn inzichten hebben mij de kracht gegeven om mezelf te helen van binnenuit. Om alle onverwerkte emoties die opgeslagen lagen in mijn hart, hoofd en lichaam op te schonen en in balans te brengen. Uiteraard blijft de balans zoeken voor altijd belangrijk en heb ik geleerd hoe je jezelf kunt aarden, zuiveren en beschermen als hoog sensitief persoon.

 

Daarnaast ontdekte ik mijn gave om helder te zien, horen en voelen. Door deze therapieën kwam ik erachter dat ik graag anderen wil helpen op hun levenspad. Ik ben gediplomeerd Multi Energetisch Essentie therapeut en holistisch EMDR therapeut, en heb een praktijk in onze prachtige, helende tuin. Mijn praktijkruimte is uniek. Ik werk in een luxe blokhut met houtkachel waar je de natuur kunt ervaren in een warme, veilige en liefdevolle omgeving en waar alle tijd is voor jou. Waar je als kind (of volwassene) eerst eens mag voelen of dit een fijne plek is voor jou tijdens een potje voetbal, een stilte wandeling door onze grote tuin, spelen met de hond of kat, trampoline springen of door verstoppertje met mij te spelen.. Als Stavoren voor jou niet naast de deur ligt, combineer het dan met een nachtje in een van onze bijzondere appartementen bij De Olde Banck of ga samen met mij een of meerdere hele dagen op innerlijke reis. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

bottom of page