top of page
achtergrond-verloopkleur.png

MEE Therapie

Multi Energetische Essentie Therapie

Een Mee sessie geeft je precies wat je op dat moment nodig hebt. Door een zuivere afstemming vanuit de intuïtie, voel ik welke behandeling op dat moment het meest geschikt is. Het is vaak een mix van verschillende technieken zoals EFT, Helende reis, Healing of Transformatie Coaching. Hierdoor is geen enkele behandeling hetzelfde.

 

De tools die ik gebruik, vind je hieronder uitgelegd. Alle behandelingen zijn energetisch en holistisch, waarbij er evenwicht wordt gezocht tussen lichaam, ziel en geest. Als deze balans is (terug) gevonden, dan voelen we ons vrij. Bij onbalans of door onverwerkte trauma’s, worden telkens dezelfde keuzes gemaakt. Patronen herhalen zich waardoor we het gevoel krijgen vast te zitten of niet in onze kracht te staan. Tijdens een MEE sessie kunnen we patronen ombuigen en het overbodige stap voor stap weghalen. Hierbij werk ik lichaamsgericht; het lichaam geeft aan waar je jouw trauma’s, pijn of patronen hebt vastgezet. Van denken naar voelen!

achtergrond-verloopkleur.png
Transformatie coaching

 

Transformatie coaching helpt je op een dieper niveau naar jouw klachten en problemen te kijken en ze vervolgens te veranderen. In de sessie kan ik met transformatie coaching al veel van je bewuste en onbewuste belemmeringen energetisch transformeren. In eerste instantie spoor ik deze onbewuste belemmeringen op d.m.v. een gesprek, maar ook voel ik op een dieper niveau mee wat er onder de oppervlakte verborgen zit.

​Bij belemmeringen kan je denken aan negatieve emoties, angsten of overtuigingen. Maar ook aan negatieve patronen, identificaties, associaties, gehechtheden of opgelopen trauma’s.​​​

​Het transformeren zorgt voor een gevoel van verlichting en maakt dat je dichter bij jezelf komt. Vanuit daar kan je je meer gaan richten op het positieve en de gewenste situaties in je leven.

Essentie healing & reading

Als medium kan ik horen, zien en voelen wat jouw diepste zielsverlangen is. Als ik op jou afstem, zoek ik naar het verhaal onder het verhaal. Ik geef je duwtjes in de goede richting waarbij mijn visie “jezelf in jouw kracht zetten” een belangrijke rol speelt. De antwoorden die ik geef zijn als het goed is een bevestiging wat je diep van binnen al weet en kunnen je het zetje geven wat je nodig hebt. Reading op afstand via de telefoon of skype is ook mogelijk.

Energetische koorden doorsnijden en entiteiten verwijderen

In eerste instantie maak ik je energetisch los van ongewenste situaties, belemmeringen of personen. Door te luisteren naar jouw probleem, maken we samen een goede omschrijving zodat het los gemaakt kan worden uit jouw systeem. Dit losmaken werkt bevrijdend en brengt balans op alle niveaus. Het is verbazingwekkend hoe een energetisch koord impact kan hebben op je gezondheid en gevoel van welbevinden. Deze ongewenste lijntjes kunnen je bang maken en/of houden, zorgen voor emoties of pijn, terwijl je geen idee hebt waar het vandaan komt of hoe het kan.

Het verwijderen van entiteiten kan ook heel bevrijdend werken. Entiteiten zijn ongewenste energieën die je overgenomen kunt hebben van anderen. De ander kan iemand zijn die je wel of niet kent. Deze persoon kan nog leven maar ook al overleden zijn.

EFT

Emotional freedom techniques is een klop acupressuur die je bij jezelf onder begeleiding toepast. E.F.T. geeft vaak snelle en goede resultaten bij tal van emotionele klachten zoals angst, woede, verdriet, trauma’s, waardoor ook lichamelijke klachten ten gevolge hiervan kunnen verminderen of verdwijnen.

E.F.T. is een procedure die eenvoudig in de praktijk te leren is. Hierdoor kun je het ook thuis als zelfhulpmethode gebruiken.

Door bewust contact te maken met je klacht en vervolgens de procedure te volgen, bevrijd je de vastgezette emoties. Hierdoor verdwijnt ook de lading van bepaalde triggers. Deze bevrijding geeft ruimte in lichaam en geest, zodat je (levens) energie weer kan stromen.

achtergrond-verloopkleur.png
De helende reis

Deze methode is gebaseerd op het boek De helende reis van Brandon Bays. In een MEE sessie laat ik me leiden door de essentie, en pak soms stukjes uit de reis.

Je ligt ontspannen op de behandeltafel en het uitgangspunt ben jij. Vol rust en vertrouwen gaan we kijken wat er in jou leeft: pijn, angst, verdriet, nare herinneringen. Samen volgen we jouw ervaringen in gevoel en lijf. Ik begeleid je tijdens deze “reis”, want er is veel moed voor nodig om alles te durven voelen en je angsten aan te kijken. We gaan door totdat alles gevoeld is wat gevoeld wilde worden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor verwerking. Wanneer deze ruimte is ontstaan, starten we ook direct een proces waarin je alles mag uitspreken, verwerken, en je jezelf en anderen mag vergeven.

Mijn ervaring leert dat een helende essentie reis vaak voelt als een enorme opluchting, een bevrijding en een “grote opruiming”. Dit werkt helend voor jou als mens in het geheel. Waardoor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kunnen verminderen of verdwijnen.

Emotie pressuur

Emotie pressuur brengt je weer in contact met je lijf, vastgezette emoties en blokkades worden opgeheven en vrij gemaakt waardoor het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

Emotie pressuur werkt met dezelfde drukpunten als die uit de acupunctuur. Ieder punt is verbonden met een (emotioneel) thema. Wanneer een punt gevoelig of zelfs pijnlijk is dan kunnen we dit thema ontladen. Hierdoor worden de blokkades opgeheven en je klachten verminderd.

Innerlijk kind werk

Iedereen heeft een innerlijk kind. Ben je simpel gezegd “perfect” opgegroeid (liefdevol, veilig, altijd jezelf kunnen zijn etc.), dan is er niets aan de hand en sta je vol vertrouwen volledig in je kracht. Heb je liefde gemist, mocht je je niet altijd uiten, werden je grenzen overschreden of werd er (onvermijdelijk) weleens niet aan je behoefte voldaan tijdens jouw kind zijn, dan werd je waarschijnlijk gekwetst en geraakt. Om de pijn als kind niet te hoeven voelen, ontwikkel je al vroeg overtuigingen, patronen en overlevingsmechanismen die je vandaag de dag nog steeds in de weg kunnen zitten.

Voorbeelden hiervan zijn: gevoelens van minderwaardigheid, eenzaamheid, chronische boosheid, jezelf wegcijferen, je snel aangevallen voelen, verslaving, een muur om je heen hebben, jezelf overschreeuwen, maskers, perfectionisme etc.

Met innerlijk kind werk word je je bewust van deze negatieve patronen, overtuigingen en mechanismen. Hierdoor kun je weer vanuit het hier en nu op situaties reageren en kun je jezelf liefdevol, veilig, vertrouwd en verantwoordelijk voelen.

Burn-out release

Anders dan de naam doet vermoeden hoeft er geen sprake te zijn van een burn-out, maar kan het ook ingezet worden (ter preventie) bij een teveel aan stress en overprikkeling die is opgeslagen in je lichaam. Als de blokkades al lang vast gezet zijn in het lichaam, kan dit zich uiten in hoofdpijn, slecht slapen, oververmoeidheid, veel piekeren of angsten.

Bij de burn-out release ga ik belangrijke punten in het lichaam langs, om te voelen waar het zich heeft vastgezet en zorg ervoor dat de energie daar weer mag gaan stromen. We gaan op zoek naar de blokkades en achterliggende thema’s. Bewustwording hiervan is een eerste stap in het loslaten. Het geeft je weer rust, overzicht en energie.

bottom of page