top of page
achtergrond-verloopkleur.png

Opstellingen middag met live piano muziek

Heb jij behoefte aan inzicht, duidelijkheid of transformatie? Meld je dan aan voor de opstellingenmiddag in De Spylder in Warns.


Tijdens de opstelling krijg je precies datgene wat jou inzicht kan gaan geven. Dat kan zijn in de vorm van vragensteller, representant of observant. Een opstelling kan gezien worden als een ceremonie waarin datgene wat wordt opgesteld, voor  inzicht, beweging of transformatie kan zorgen. Dit hoeven niet alleen personen te zijn, ook een blokkade of verlangen  kan worden opgesteld. Dit kan voor een privesituatie zijn, maar ook voor jouw bedrijf.

achtergrond-verloopkleur.png

Je hoeft geen ervaring te hebben met opstellen. Zodra de opstelling start, kun je zelf de energie gaan ervaren en wat dit met jou doet. We gaan niet in de verhalen, maar juist naar het voelen toe zonder iets voor iemand op te willen lossen.  

Wat deze opstellingsmiddag extra bijzonder maakt, is de aanwezigheid van Carin Fokken die de opstelling begeleidt via intuitief pianospel. Door de opening en kwetsbaarheid via haar muziek, zak je als vanzelf in een diepere laag van jouw bewustzijn en kan er nog meer magie plaatsvinden.Opstellingen middag met live piano muziek
Praktische informatie
Waar, Wanneer en kosten

De Spylder in Warns (het kerkje)

12 november van 14:00 - 17:00 uurDe investering in deze middag is 66 euro per persoon inclusief thee, water en iets lekkers

rondje2.png
bottom of page