top of page
achtergrond-verloopkleur.png

Opfrisdag en spelen met Holistische EMDR

Spelen met  Holistische EMDR

Misschien heb je een tijd geleden de cursus gedaan en is alle informatie wat weg gezakt. Of ben je er niet aan toegekomen om het regelmatig te gebruiken in de praktijk. Of heb je zin om een dag te spelen met andere therapeuten waarbij je wat dingen kunt uitproberen. Leren van en met elkaar.


achtergrond-verloopkleur.png

Wat ga je doen op deze dag?


Van tevoren deel je jouw behoefte via de mail of zoom met mij. Ik pas mijn aanbod van de dag daarop aan. Als je de tweedaagse cursus hebt gevolgd, kun je behoefte hebben aan extra verdieping van nieuwe regressietechnieken, uitleg van het vingerlabyrint en hoe je deze inzet bij EMDR, en waarbij je de nieuwe tools direct in de praktijk gaat toepassen. Het kan ook zijn dat je vooral behoefte hebt aan het kijken naar een sessie of het ontvangen daarvan. Naast het ontvangen op deze dag, krijg je ook een  link waarbij je via youtube 2 volledige sessies van mij kunt bekijken ter inspiratie.


De dagen zijn in de praktijk De Vonkeling in Stavoren, waarbij ook de appartementen en onze Healing Garden met krachtcirkel gebruikt kunnen gaan worden. Je krijgt een lekkere lunch en er is ruimte voor een wandeling langs  het IJsselmeer. Als je ver weg woont, of je hebt zin in Me-time en extra ontspanning; er zijn 2 appartementen beschikbaar om vooraf of achteraf te boeken. Opfrisdag en spelen met  Holistische EMDR
Praktische informatie
Waar, Wanneer en kosten

Stavoren, Voorstraat 91

9 juli 2022


We starten om 10 uur en ronden tussen 17-18  uur af.

Investering
150  euro exclusief BTW

Een overnachting in een van de appartementen kost:

- Als je alleen op de kamer wilt overnachten 70 euro per nacht

- Als je het niet erg vindt om een kamer te delen 35 euro per nacht


Let op: er zijn maar 2 appartementen beschikbaar! 

Heb je nog vragen, maak gerust een belafspraak via de mail!

rondje2.png
bottom of page