top of page
achtergrond-verloopkleur.png

Open je hart en laat los Special

Waar wil jij je hart voor open? En wat komt steeds weer terug in je leven en wil je graag loslaten? Tijdens deze middag nemen we je op een zachte liefdevolle manier mee om jezelf met behulp van yoga, meditatie, cacao en essentiële oliën te ontspannen en je hart te openen zodat je je kunt openstellen om iets te gaan transformeren door middel van EFT.

achtergrond-verloopkleur.png

EFT, Emotional Freedom Techniques, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Remmingen, angsten en andere negatieve emoties kun je op deze manier in een paar minuten kwijtraken.

Wat kun je allemaal verwachten?

  • Vooraf telefonisch overleg zodat jij precies weet waar je de EFT voor gaat inzetten

  • Gentle yoga

  • Begeleide meditatie

  • Cacaodrank drinken

  • Gebruik maken van essentiële oliën

  • EFT

Wat neem je mee naar huis?

  • Ontspanning

  • Ruimte en warmte in je hart

  • Je hebt iets wat je niet meer dient (deels) losgelaten

  • EFT boekje zodat je thuis de EFT kunt gaan doorpakken


Open je hart en laat los Special
Praktische informatie

Ervaringen

Esther en Katja creëren met hun enthousiasme en uitgebreide kennis van zaken een fijne sfeer om op een plezierige manier aan jezelf te werken. Ik vond het bijzonder om de cacao, yoga, de fluit, de olie en EFT te mogen ervaren. Ik voelde me na afloop dankbaar, warm en licht. En dan na afloop nog een uitgebreide mail om alles wat je ervaren hebt, thuis verder te ontdekken. Wat een betrokkenheid!

– Bibi de Louw –


Dank jullie wel voor de mooie avond en liefdevolle aanpak.Een prettige combinatie van yogaoefening, meditatie, de bijzondere en achteraf heerlijke cacaodrank, de oliën en natuurlijk de kennismaking met EFT! Ik denk zeker dat het bij mij iets los heeft gemaakt en ga de EFT vaker inzetten en gebruiken.
– Emilie –

Katja en Esther jullie combinatie van jullie kracht, kennis en vooral warmte gaven deze avond een verrijking voor lichaam en geest.  Toen ik naar huis reed heb ik het als het ‘wauw’ gevoel ervaren Na deze workshop ben ik mij zoveel beter gaan voelen . Ik kan er echt wat mee in het dagelijkse leven.

– Laura Nijkamp –


Over ons

Katja Vonk werkt in Friesland in haar eigen praktijk De Vonkeling als energetisch therapeut, holistisch EMDR therapeut en Meridian Energetics pratitioner, waarbij ze lichaamsgericht werkt. Ze behandelt mensen met veel uiteenlopende klachten zoals burn-out, depressie, angsten, trauma’s of lichamelijke klachten. Zij werkt zowel met volwassenen als met (HSP) kinderen. Het (her)ontdekken van iemands eigen kracht en helend vermogen vormt daarbij het uitgangspunt.

Als energie & mindset coach helpt Esther van Duin bewuste vrouwen hun eigen kracht te ontdekken, om vanuit die kracht met meer verbinding, flow en energie te leven. Esther werkt holistisch en stemt af op dat wat er nodig is,  zowel tijdens haar 1- op- 1 trajecten met klanten als in groepsverband.

Waar, Wanneer en kosten

Balance your day studio
Buys Ballotstraat 1a
Heerhugowaard

26 maart 2022 van 13:00-17:00

Investering in jezelf: €100,-
Duo ticket: €90,- p.p.

rondje2.png
bottom of page