achtergrond-verloopkleur.png

Verdiepingscursus Holistische EMDR

Verdieping en verbreding Holistische EMDR

Misschien heb je al een tijd geleden of nog maar net de cursus Holistische EMDR gevolgd. Bij verschillende groepen heb ik gemerkt dat er behoefte is aan MEER. Behoefte aan een extra sessievoorbeeld, lekker kunnen spelen waarbij je het protocol wat meer loslaat, een opfrisser nodig hebt of vooral wilt verdiepen en jouw toolbox wilt aanvullen. Dit komt allemaal aan bod tijdens deze verdiepingscursus. In drie losse dagen ga je vanuit verbinding met jezelf, vanuit jouw rust en ruimte: kijken, voelen, ervaren, leren, verbinden, vasthouden, loslaten en ontspannen. Tijdens deze cursus gaan we vooral ervaren door te zien, te voelen en te doen. Uit het hoofd en naar het hart en het lichaam toe. Uiteraard krijg je alle nieuwe info op papier en kun je na deze drie dagen de tools direct toe gaan passen in de praktijk.

achtergrond-verloopkleur.png

Wat ga je allemaal leren?

* het gebruik van het vingerlabyrint tijdens:
-  het voorgesprek
- als links-rechts signaal
- als regressie hulpmiddel
- als ontspanningsinstrument
- voor extra verankering in het lichaam

Je gaat bij jezelf oefenen en ziet het labyrint gebruikt worden in een EMDR sessie gegeven door mij. Daarnaast krijg je veel info over de verschillende manieren waarop je het labyrint kunt lezen en interpreteren.

* hoe gebruik je het lemniscaat (zit aan de achterkant van het labyrint) bij een EMDR behandeling?

* nieuwe krachtige tool die je kunt inzetten bij een blokkade in het gevoel, gehoor, gedachte of een filmpje. Ook zeer geschikt bij kinderen!

* meerdere regressie technieken om mensen gemakkelijker in het   onderbewustzijn te laten komen. Niet alleen technieken waarbij je moet visualiseren wat voor sommige mensen lastig is

* als het trauma te heftig is om in gedachte naar toe te gaan of te benoemen, werk je alleen met een emotie of gevoel en kun je hier een extra tool voor inzetten. Deze ga je leren en oefenen

* je leert de EFT methode. Deze kun je als vervolgsessie aanbieden na een  EMDR en ook heel mooi meegeven als huiswerk voor de client als zelfhulpmethode. Als je deze methode al kent, zal dit zo georganiseerd zijn in het programma dat je er ook voor kunt kiezen om in deze tijd met iemand een sessie uit te wisselen.

* het opstellen van een emotie, trauma of blokkade om dit als uitgangspunt te gebruiken.

* krachtige meditatie om het zelfhelend vermogen te activeren

* kijken naar een EMDR sessie van Katja waarin ze verschillende nieuwe tools inzet

* uitwisselen van sessies waarin je de nieuw geleerde tools toepast

Waar
De dagen zijn in de praktijk De Vonkeling in Stavoren, waarbij ook de appartementen en onze Healing Garden met krachtcirkel gebruikt kunnen gaan worden. Je krijgt een lekkere lunch en er is ruimte voor een wandeling langs  het IJsselmeer. Als je ver weg woont, of je hebt zin in Me-time en extra ontspanning; er zijn 2 appartementen beschikbaar om vooraf of achteraf te boeken. Verdiepingscursus Holistische EMDR
Praktische informatie
Waar, Wanneer en kosten

Stavoren, Voorstraat 91

28 februari

14 maart

4 april


We starten om 10 uur en ronden tussen 17-18  uur af.

Investering
Je krijgt 3 volle dagen nieuwe tools, uitwisselingen, informatie en een lekkere lunch op een magnifieke plek aangeboden. Jouw investering is 603 euro, exclusief btw. Je kunt de cursus in delen betalen.

Een overnachting in een van de appartementen kost:

- Als je alleen op de kamer wilt overnachten 70 euro per nacht

- Als je het niet erg vindt om een kamer te delen 35 euro per nacht


Let op: er zijn maar 2 appartementen beschikbaar! 

Heb je nog vragen, maak gerust een belafspraak via de mail!

rondje2.png