achtergrond-verloopkleur.png

Sjamanistische Belevingsdag

Als ik de deur open voor het ervaren van emoties, open ik de deur voor geluk.

 

Welke emoties borrelen bij jou regelmatig omhoog? Is dat angst, verdriet, boosheid, schuldgevoel of juist blijheid of dankbaarheid? Onze positieve emoties kunnen veel mensen gemakkelijker uiten dan de “negatieve” emoties. Zijn deze eigenlijk wel negatief? Vaak worden deze emoties op verschillende manieren gemaskeerd, alsof ze er niet mogen zijn. Wat doen wij vaak bij emoties die er niet mogen zijn:


  • We praten erover heen

  • De emotie wordt gebagatelliseerd, kleiner gemaakt

  • Het ademen stopt of gaat veel hoger zitten

  • Het verklaren, het denken start

  • De emotie wordt genegeerd

achtergrond-verloopkleur.png

Wat doet dat met de emotie? Deze wordt vastgezet in het lichaam. Het kan niet vrij stromen. De emotie wordt niet doorleefd waardoor er ook geen opluchting of rust of ruimte wordt ervaren.

Op 11 juli gaan we op verschillende manieren emoties doorleven. Op een prachtige plek, in een Healing Garden in Stavoren. Op een luchtige, speelse manier ga je aangeraakt worden, inzicht krijgen en in verbinding komen met jezelf. Via het sjamanisme gaat Marie-Louise ons meenemen in verschillende rituelen.

Samen gaan wij bij de krachtcirkel om de beurt ervaren wat het met je doet om in het middelpunt te staan. (mits dit veilig genoeg is voor je, dit geldt uiteraard voor alle activiteiten) Wil je hiervan weg lopen, hoe voelt dit als jij er helemaal mag zijn, hoe is jouw adem op zo’n moment?

Katja leert jou de handige techniek aan van de EFT (Emotional Freedom Technique) waarbij je de emotie doorvoelt en door deze techniek leert hoe je de zwaarte eraf kunt halen. Je krijgt de informatie ook mee naar huis, zodat je dit in toekomstige situaties ook kunt toepassen.

Er is ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te lunchen en een wandeling te maken langs het IJsselmeer. Vanuit rust naar ruimte.

Praktische informatie

De groepsgrootte zal ongeveer bestaan uit 12 personen
Als je het fijn vindt, kun je (vooraf/achteraf/ beide) voor 10 euro een tentje opzetten in de mooie tuin en blijven overnachten. Neem voor vragen of inschrijving contact op via vonk.katja@hotmail.com

 

Wie zijn wij

Marie-Louise is een Siberische Sjamaan, ze ziet en communiceert met de natuur elementen. Haar Sjamanistische naam is Dayzah en ze werkt met hoge trillingen van jou en de natuur​.

Katja heb je al leren kennen via deze site.

Waar, Wanneer en kosten

Stavoren, Voorstraat 91

11 juli van 10:00-18:00

113 Euro

De lunch gaat via Potluck; iedereen neemt wat lekkers mee wat gedeeld kan worden met de groep.

rondje2.png