achtergrond-verloopkleur.png

Cursus Holistische EMDR

Tijdens deze cursus leer je alle tools van de Holistische EMDR. Gedurende twee losse dagen leer je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. De theorie van Trauma type I (zoals inbraak, verstikkingsdood, verkrachting, scheiding, etc.) en Complex trauma (langdurig pesten, verwaarlozing, mishandeling, angsten,etc) komt uitgebreid aan bod. Daarnaast gaan we uitwisselen; je ontvangt en geeft een gehele Holistische EMDR behandeling waarbij je feedback krijgt. Tussen de eerste en tweede cursusdag geef je drie behandelingen aan oefen cliënten en maak je hiervan een verslag. We bespreken verschillende casussen tijdens de tweede cursusdag. Met maar groepjes van vier personen, is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Aan het einde van de cursus ontvang je een diploma waarmee je direct professioneel aan de slag kunt met de Holistische EMDR.

achtergrond-verloopkleur.png

Het verschil met de reguliere EMDR


 

Over De Vonkeling Katja Vonk werkt in haar eigen praktijk als energetisch therapeut en EMDR therapeut. Zij behandelt volwassenen en heeft na 20 jaar ervaring voor de klas zich gespecialiseerd in (HSP) kinderen.

Cursus Holistische EMDR
Praktische informatie

Meerdere malen per jaar wordt de cursus gegeven in Stavoren en Groenekan (Utrecht) Neem bij interesse gerust contact op. We plannen dan een telefonische intake om samen te kijken of deze cursus voor jou geschikt is. Daarna kom je op de lijst, waarbij er bij een volle groep (max 6 pers) een datum geprikt wordt. Mocht u als groep therapeuten interesse hebben, dan is een andere locatie in overleg mogelijk.

Waar, Wanneer en kosten

Stavoren

25-1 en  8-3

  6-2 en 27-3


Groenekan, Utrecht

16-1 en 20-2

10-4 en  9-5

 5-6   en 26-6


Deurningen (bij Oldenzaal)

17-4 en 29-5


Herveld (tussen Arnhem-Nijmegen)

27-2 en 24-4


Beneden-Leeuwen

12-2 en 2-4

400 Euro

Ex B.T.W. inclusief koffie, thee en lunch op 2 dagen.

Aanmelden via vonk.katja@hotmail.com

Er is per locatie maar plek voor 6 personen.

rondje2.png